Vegán nacho sajtos zöldségkeverékkel töltött édesburgonya
A nacho sajtszósz nem csak mártogatósnak zseniális, de akár egy főfogás része is lehet.

Hozzávalók:
Elkészítés:
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Amíg a sütő melegszik egy lábosban vizet forralunk, majd ha a víz felforrt beleöntjük a zöldségeket és puhára főzzük őket. Ha a sütő felmelegedett elővesszük az édesburgonyát, megdöfködjük egy villával, alufóliába csomagoljuk és betesszük a sütőbe 35-40 percre.Ez idő alatt leszűrjük a puhára főtt zöldségeket és összekeverjük a nacho sajtszósszal. Amikor elkészült a krumpli félbevágjuk, de vigyázzunk mert forró!!! Az édesburgonyákat kibelezzük, megtöltjük a nacho sajtos zöldségkeverékkel és vissza toljuk a sütőbe még 15 percre. Ha letelt az idő már csak meg kell várni, hogy egy picit kihűljön és már lehet is fogyasztani némi párolt zöldség körettel vagy akár rizzsel.