Mindenmentes kókuszgolyó
Nekem mindig is hiányzott egy kis plusz a karácsonyi kókuszgolyókból, valahogy sosem éreztem azt, hogy "na most ez az igazi nekem való finomság", de most kifejlesztettem egy vadi úgy receptet és a hiányzó láncszemre is rábukkantam. Most mindegyik kókuszgolyót megtöltöttem Hidegnyalat Piemont Blondie krémmel, ezzel egy tökéletesen nyányós finomságot kapva. 😊

Hozzávalók:
Elkészítés:
Először is a Piemont Blondi krémet pici kör szilikon formába töltjük, majd betesszük a fagyasztóba. Ez idő alatt elkészítjük a kókuszgolyók tésztáját. Minden hozzávalót pontosan kimérünk egy tálba, majd jó alaposan összedolgozzuk őket. Gyúrás után a keveréket hagyjuk 10-15 percig állni, hogy összeérjenek az ízek, ez idő alatt kellő képen megfagynak a Piemont Blondie golyszlik is. Ha letelt az idő végük ki a fagyasztóból a Piemont Blondie krémet és fedjük be a kókuszgolyó tésztával, majd formáljunk belőle golyókat. Nekem egy picit nagyok lettek. A Piemonti Blondie kis idő elteltével ki fog olvadni a kókuszgolyók közepében ezzel kölcsönözve ennek az igazi kis karácsonyi édességnek foodporn filinget.