Mindenmentes Császármorzsa
Egy jó császármorzsa sosem rossz és ez BRUTÁLIS lett!!! 😊

Hozzávalók
A császármorzsához:
Elkészítés
Előveszünk 2 tálat. Az egyikbe beletesszük egymás után a zablisztet, a Steviát, a kókuszjoghurtot és a vanília aromát, ha lehet ez legyen a nagyobb tál. Ezt jól összekeverjük.A másik tálban habbá verjük a csicserikonzerv levét, majd ezt óvatos mozdulatokkal hozzákeverjük a másik tálban lévő masszánkhoz.Ezután előveszünk egy közepes méretű serpenyőt kikenjük egy kis kókuszolajjal és beleöntjük a tészta felét. Szépen megsütjük mind a két oldalát, majd ha ez megtörtént még a serpenyőben feldaraboljuk egy fakanál segítségével olyan darabokra mint ami a képen is latható. Ha elfogyott a tálból az összes massza, előveszünk egy lábost és elkészítjük hozzá a gyümölcsszószt. A gyümölcsöket beletesszük a lábosba, majd begyújtjuk alatta a gázt. Hagyjuk, hogy szépen felolvadjon az összes gyümölcs, ez kb. 10-15 perc. Ha a gyümölcsök kiolvadtak és levet eresztettek hozzáadjuk a vizet, a Steviát és az utifűmaghéjat. Alaposan elkeverünk mindent egymással, majd ha úgy ítéljük meg, hogy kész van és nem kell meg utána ízesíteni, akkor nyakon öntjük vele a császármorzsát és már lehet is reggelizni.