A kedvenc édesítőm: Inka Sweet Stevia
Ihatod, eheted, karamellizálhatod, sütheted, főzheted, mert mindent kibír.
Nincs mellékíze, SŐT, kiemeli az ételek zamatát.
Kalóriaszegény és szénhidrát csökkentett.
Adalékanyag mentes és 100%-ban természetes.

Már biztos megfordult a fejetekben az a kérdés, hogy mi is az az Inka Sweet Stevia?
Az Inka Sweet Stevia egy Peruból származó szuper édesítőszer, sok olyan tulajdonsággal amit eddig más édesítőszerekben még nem fedeztem fel.
Ez az édesítőszer rekord gyorsasággal oldódik nem csak a meleg vízben, de a hideg jeges vízben is. A magas hőfokot is nagyon jól bírja, tehát bármilyen ételben használható sütés főzés közben.
Még karamell is készíthető belőle, amit én alig hittem el, de mikor kipróbáltam és sikerült elkészítenem teljesen lenyűgözött ez a tulajdonsága! Ezt más édesítőszerekkel eddig még sohasem tudtam megcsinálni, pedig már mindegyikkel próbálkoztam, de eddig mind kudarcba fulladt. Viszont az Inka Sweet Stevia még erre is képes ami miatt csak még jobban imádom, hisz így már tudok magamnak sós karamellt készíteni ami az életmódváltásomig a legnagyobb kedvencem volt.
Én leggyakrabban a reggeli kávémba vagy teámba szoktam tenni. Mint azt sokan tudjátok reggel a vércukor szintünk nagyon instabil, de ez az édesítőszer egyáltalán nem emeli meg. Ezt saját magamon is leteszteltem úgy, hogy egyik reggel éhgyomorra megittam egy édesítőbogyós kávét és fél órára rá megmértem a cukromat, majd másnap reggel ugyan így egy Inka Sweet Steviásat is megittam és félóra elteltével ismételten megmértem a cukromat. Amíg más édesítőszerek felvitték a vércukor szintemet addig az Inka Sweet Stevia egyáltalán nem bántotta. A vércukor szintre ható jótékony tulajdonságát apukámon is leteszteltem ugyan úgy mint magamon. Apukám már több mint 4 éve cukorbeteg, de az eredmények őt is meglepték az eredmények, ugyan is az ő vércukor szintje is sokkal alacsonyabb lett az Inka Steviától és mindemellett semmilyen mellékízt sem érzett a kávéjában, mint azt általában más Steviáknát tapasztalni lehet.
